GEÇMİŞ ETKİNLİK

HAKAN ALTUN

Hakan Altun Harbiye Açıkhava sahnesinde! Biletler Biletix'te!

Hakan Altun yeniden Jolly Joker ile Harbiye Açıkhava sahnesinde!

Türk müziğinin duygusal sesi ve güçlü yorumcusu Hakan Altun, aşk dolu şarkıları ve kendine has tarzıyla müzik dünyasında özel bir yer edinmiştir. 13 Ağustos 1972'de İstanbul'da doğan Altun, müziğe olan ilgisini küçük yaşlarda keşfetti. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda aldığı eğitimle müzik altyapısını güçlendiren Altun, kariyerine profesyonel adımlar atmaya başladı.

1999 yılında yayımladığı ilk albümü "Hakan", Altun'un geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmasını sağladı. Özellikle bu albümde yer alan "Hani Bekleyecektin" ve "Ağlamak Yok Yüreğim" gibi şarkılar, sanatçının en çok sevilen eserleri arasında yer aldı. Hakan Altun’un müziğinde yer alan içtenlik, dinleyicilere dokunmayı başardı ve onu Türk müziğinin önde gelen romantik yorumcularından biri haline getirdi.

Altun, kariyeri boyunca "Nefesimsin" (2000), "Aşk Lütfen Gel" (2003), "Küstüm Aşklara" (2006) ve "Senden Sonrası" (2015) gibi birçok albüm çıkardı. Şarkılarında aşk, ayrılık ve özlem gibi duygusal temalar sıkça yer aldı. "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum", "Aşk Lütfen Gel", "Teklif Ediyorum" ve "Benimle Oynama" gibi hit parçaları, yıllar boyunca müzik listelerinde zirvede yer aldı. Altun'un müzikal tarzı ve samimi yorumları, onu Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri yapmıştır.

Kariyeri boyunca kazandığı ödüller ve sahne performanslarıyla da dikkat çeken Hakan Altun, Jolly Joker sahnelerindeki canlı performanslarında dinleyicilerine duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor. Sevenleriyle buluşacağı bir diğer özel an ise 27 Eylül Cuma günü Jolly Joker Harbiye Açık Hava konserinde olacak. Bu eşsiz konseri kaçırmamak için biletlerinizi hemen alın! Biletler Biletix, Biletinial ve Bubilet'te!

SPONSORLAR

logo partners
logo partners

PROGRAM

21:00 Kapı Açılış
21:00 Hakan Altun

SANATÇILAR

BENZER ETKİNLİKLER

Dedublüman

Jolly Joker Kartal

Linet

Jolly Joker Kartal